Værd at vide hvis du medbringer din autostol på flyrejsen 

Er det første gang at du skal have dit spædbarn med ombord på et fly, kan det være en tryghed at medbringe egen autostol. Hermed er man garanteret sit barns sikkerhed og derved også en behagelig flyrejse. Ved medbringelse af egen autostol følger dog en række sikkerhedskrav, hvilket vi vil gøre dig bevidst om i denne artikel. 

Der er ingen tvivl om, at det kan være nervepirrende at skulle have sit spædbarn med på flyveren, da det er uden for de vante omgivelser, og man derved ikke ved hvordan barnet vil reagere. På baggrund af dette, har man valgt at vedtage, at der gerne må gøres brug af autostole på flyveren.  

Sikkerhedsbestemmelser 

Da der ved afrejse med fly medfølger en langt række sikkerhedsforanstaltninger, er det også vigtigt at autostolen opfylder en række grundlæggende sikkerhedsstandarder. Dette gælder bl.a. at den skal være godkendt til motorkøretøjer og fly, leve op til de europæiske sikkerhedskrav og være fremstillet efter en række specifikke standarder. Med denne test-af-autostole kan du finde frem til de bedste autostole på markedet i forhold til både sikkerhed, brugervenlighed og komfort. 

Tilkøb af børnebillet 

Medbringer du din egen autostol, er det vigtigt at du sørger for at booke et separat sæde og dertil en børnebillet. Det skyldes, at autostolen fylder meget og derved optager en ekstra plads i flyet. I og med at der er tale om et mindreårigt barn og således en børnebillet, vil prisen dog være billigere. 

Justering og indstilling af autostol 

Kabinepersonalet kan være behjælpelige med den rette indstilling af autostol, så du er sikker på at den sikker placeret korrekt. En fremadvendt skal placeres i fremadgående retning og en bagudvendt skal placeres i et sæde uden stol foran. Det er ens eget fulde ansvar at disse sikkerhedskrav efterstilles og er i overensstemmelse med politikken i fartøjet. 

Skriv et svar