Hvorfor investerer penge i aktier hos Gamestop?

Overvejer du at købe gamestop aktier? Så kan du med fordel læse meget mere om virksomheden herunder og få vores synspunkt på hvorfor det er en god aktie at investerer i.

Når det kommer til aktier, så er det blevet mere en alle mands ting og noget som de fleste faktisk er begyndt at gøre eller undersøge nærmere, og det er der da også rigtig god grund til! For ved at investerer dine penge i aktier, så kan du altså følge med i at din opsparing bliver større uden at skulle røre en finger, holder du derimod dine penge i banken, så kan du langsomt se din opsparing blive mindre på grund at negative renter.

Gamerstop er en virksomhed som har været her mange år efterhånden og det vil de formentlig og være i mange år frem endnu. De har dog nogle udfordringer i deres virksomhed som de skal formå at løse, for at forblive en af de helt store spiller. De har meddelt at de er ved at lave en ”turn around” med deres forretning, det vil sige at førhen skabte de, de fleste af deres salg via deres butikker men eftersom internettet er kommet og vi er alle er begyndt at bruge det dagligt, så handler vi altså ikke så meget i butikker mere og derfor er de ved at vende deres forretning til en online virksomhed og det er altså noget der koster penge.

De havde nemlig 4573 butikker i 2022, det er ikke alle deres butikker der lukker, der vil stadig være rig mulighed for at komme ned i deres butik og handle, men der vil blive lukket en del af dem. Hos gamestop kan du købe alt indenfor gaming, spillemaskiner, spil til diverse konsoller og meget mere. Det er et udvalg som vi kun kommer til at købe mere af, så hvis de kan få vendt deres forretning til en online virksomhed, så ser jeg en meget lovende fremtid for dem.

Skriv et svar