billige flybilletter

Tips til at finde de billigste flybilletter

Da det er meget sjovere at bruge sine penge på selve rejsen end på flyturen, er det sjældent at du har lyst til at betale for meget for din flybillet.

Der er sjældent nemme genveje til at finde billige billetter. En af dem er dog Holidayguru, der på Facebook skriver, når hun finder billige billetter til hele verden. Ofte er der dog få af dem og der ligger en kæmpe viden og erfaring bag hendes side. Har du ikke held med at finde rejsen der og selv vil gøre det hårde arbejde, kommer der her tips til hvordan du kan spare penge på dine billetter. 

Rejs uden for højsæsonen

Dette første tips er nok det der er allerflest penge at spare på, da skolernes ferier, hvor de fleste skal ud og rejse også er der hvor priserne er dyrest. Har du mulighed for at lægge din ferie uden for de tidsrum, er der mange penge at spare. Undgå også ugerne op til.

Tænk over tidspunkt

Der kan være mange penge at spare, hvis man er villig til at rejse midt på ugen eller tidligt om morgenen eller sent om aften. De fleste starter nemlig deres ferie om fredagen og vil gerne undgå de tidlige og meget sene fly. Derfor er de ofte billigere.

Nyhedsbreve

Tilmeld dig flyselskabernes nyhedsbreve og hold øje med deres hjemmeside. Mange af flyselskaberne holder udsalg for at sikre sig ikke at flyve med tomme sæder. 

Søgemaskiner

Der findes i dag rigtig mange søgemaskiner til at finde billige flybilletter. De mest kendte i Danmark er Momondo og Skyscanner. Det er muligt på begge at se hvilke dage, der er billigere at rejse på på begge søgemaskiner og det sker at Skyscanner har ekstra tilbud på flybilletter på faste datoer. Som f.eks. 2 uger til Sri Lanka fra lørdag og 2 uger frem. Den ekstra billige billet findes ikke på andre datoer eller ugedage.

Afbudsrejser

Tjek om der er et ”last minute” tilbud. Ofte er der mange penge at spare her. Man kan dog ofte så ikke selv bestemme hvilket hotel man lander på. Nogle gange er du heldig og det overgår alle forventninger og andre gange sidder du og kigger ind i en mur på balkonen.  Selvom du ikke er til charterture, er det værd at tjekke afbudsrejser, da selve flyturen med hotel kan være billigere end hvis du blot booker flybilletterne. 

Tjek for afgange med mellemlandinger

Der kan være en del penge af spare, hvis du er villig til at mellemlande. Du skal blot sikre dig at der er tid til at nå dit næste fly og at det du spare ikke er så få penge, at du bruger dem i lufthavnen i stedet. Det kan ikke betale sig at spare 300 kr. på en billet og så sidder du i en lufthavn i 8 timer. Så er de penge brugt på kaffe og frokost. Og så sjovt er det jo ikke at sidde og vente. Men ofte kan der være 1000-2000 kr. forskel og det kan være værd at sidde et par timer for.

Udgivet i Fly

Skriv et svar