babyflyvetur

Babyens første flyvetur – 4 gode råd til en rolig tur

Du har besluttet dig for at tage ud at flyve med dine børn. Alderen er ikke det største problem for spædbørn. Faktisk mener nogle eksperter, at mellem 3 og 9 måneder er en rigtig god alder til at starte med at flyve. Men lige meget, hvor gammel din lille en er, så er der masser af forberedelse inden flyveturen. Og tid er essentielt, når det kommer til at skulle flyve. Du vil nemlig gerne have så meget tid som muligt til at planlægge, forberede og pakke. Glem alt om at rejse spontant, hvor du presser sammen på en dag før turen. Men frygt ej! I denne artikel får du nemlig nogle sikre råd til at flyve med børnene.

Planlægning og booking af fly

God forberedelse starter før du overhovedet booker flyet. Og du skal være ekstra opmærksom på to ting – flyets tidsskema og det sæde du vælger. Du skal være sikker på, at flyet kommer til at passe med din daglige rutine. Og selvfølgelig også, at I alle sidder sammen på flyet. Vær opmærksom på, at I ikke booker et fly, der tager af sted sent om aftenen og ankommer om morgenen. Disse fly kan være tortur for passagerer af alle aldre – og de kan også være dårlige for dit helbred. Folk vil gerne slappe af på disse fly. Det sidste du har lyst til, er at tage en lille bandit med på dette fly. Der er risiko for, at barnet er hyperaktivt og kommer til at forstyrre alle. Så bliver du ikke særlig populær.

Forberedelse af dig og børnene

Du har booket flyet og valgt de ideelle sæder til jeres familie. Nu skal du have alle klar til turen. Fokusér på at have dit sind og krop klar til turen. De små skal have opmærksomhed, så det er vigtigt, at du er i dit zen. Hav realistiske forventning til dagen. Hvis du forventer en afslappet og stressfri dag, så kan du godt glemme det. Det meste af din tid kommer til at blive brugt på ungerne, du skal underholde, gøre rent og lægge dem til at sove. Forbered dig selv på det uventede. Sørg for at have ting med til at underholde dine børn. Det kan måske være en iPad eller noget at tegne på, som du kan have med på turen.

Pak dine ting

Når du skal pakke, så skal du sørge for at have alt med til børnene også. Hvis det er en rigtig lille en, så sørg for at have en sutteflaske med. Ha’ en lille taske med til at pakke tingene i. På den måde kan du have alle de essentielle ting samlet et sted.

Kend flyetiketten

Bare tilstedeværelsen af et barn kommer til at tiltrække blikke fra fremmede. Derfor skal du vide, hvad der er tilladt på et fly og hvad der ikke er tilladt. Sørg for at kende etiketten, når du skal flyve. Du vil gerne undgå at blive skældt ud eller dit barn bliver skældt ud. Husk alle disse ting og det vil gå dig og dine børn godt på flyveturen.

Udgivet i Fly

Skriv et svar