flyve billigt

5 steder du kan flyve billigt til fra Danmark

For mange er rejser en luksus, der er svær at finde plads til i økonomien. Det kan hurtigt løbe op med flybilletter, hotelovernatninger, mad og meget mere. Dog er der nogle destinationer, der er billige at flyve til fra Danmark, som gør det muligt at få en billig tur udenfor de danske grænser og få en god ferie uden at bruge for mange penge.
Særligt mange af de europæiske storbyer er billige at rejse til. Drømmer du om et par dage fyldt med spændende kulturrige oplevelser og nogle af de smukkeste byer i Europa? Du kan finde super billige flybilletter til London, Prag, Paris, Berlin og Budapest. Der er mange gratis muligheder ved alle 5 destinationer, og særligt når det drejer sig om det historiske og arkitektoniske aspekt.

Gratis oplevelser i London

Finder du en af de mange billige flybilletter til London, kan du nyde en del gratis attraktioner. Det kræver blot lidt planlægning inden afrejse. I London er det muligt at besøge Tate Modern, National Gallery og British Museum helt gratis. Du kan også nyde en masse naturskønne parker såsom Hyde Park og Hampstead Heath. Foruden dette er der en masse at se i London ude fra, der ikke koster noget. Så nyd byens skønne arkitektoniske perler og de mange spændende områder uden at betale en krone i entreen. Et godt tip er at købe et Visitor Oyster card, der er et betalingskort, der tilbyder de billigste måder at transportere sig rundt i London. Det er 50% billigere end at købe endagsbilletter og klippekort. Det er en god idé at bestille kortet inden, du ankommer, så du kan bruge det med det samme og undgå at købe unødvendigt dyre billetter.  


Gratis oplevelser i Paris

Når du tager til byernes by, hvor kærligheden siges at blomstre, kan du være sikker på at opleve en masse. Det er i sig selv en fantastisk oplevelse at gå igennem Paris’ gader. Der er så smukt, og stemningen er noget helt særligt.

Du kan opleve følgende gratis:

Fuglemarked ved Notre Dame

Er du i Paris på en søndag, kan du kun få skridt fra Notre Dame tage til det eksotiske fuglemarked, som har taget Paris med storm. Klart en oplevelse værd!

De smukke Broer over Seinen

Paris er kendt for sine mange broer, og selvom de har været der i utallige år, er det at slentre en tur over broerne i Paris virkelig en tidløs aktivitet.
Ud over dette er det uundgåeligt at se det smukke lysshow ved Eiffeltårnet. Det er indbegrebet af det overdådige arkitektoniske mesterværk, der er Paris. Glem heller ikke at besøge de mange smukke kirker og overdækkede shopping-steder med små specialforretninger.


Gratis museumsbesøg den første søndag i måneden

Her kan du frit besøge de mange museer i Paris. Vær dog opmærksom på, at der kan være lang kø, når det gælder de store af slagsen. Det er derfor en fordel at vælge nogle, som ikke er lige så gængse, så du kan nå at se flere på en dag.

Udgivet i Fly

Skriv et svar