3 tips til flyveturen over Atlanten 

Har du købt flybillet til USA og glæder dig nu til at læne dig tilbage i flysædet og sætte kursen mod det forjættede land? Så læs med her, hvor vi giver dig tre gode tips til en bedre flyvetur. 

Turen til USA tager som minimum otte timer, og det kan være lang tid at sidde stille på sin plads. Det kan du imødegå med ved at have forberedt dig hjemmefra. Hjemmefra skal du også sørge for at få din indrejsetilladelse på plads, og det foregår gennem ESTA USA. Du søger online og får svar direkte i din e-mail. 

Hav dine papirer på dig 

Når du skal ud at flyve, er det vigtigt at du har dine papirer på dig eller i din håndbagage. Du kan komme ud for at skulle udfylde formularer inden landing, og da er det uheldigt, hvis dit pas ligger i din kuffert i flyvemaskinens lastrum, som du ikke kan komme til. Også selve flybilletten skal du have på dig og fremvise, når du går ind i maskinen og skal finde din plads. 

Hop i campinghabitten 

På så lang en flyvetur, som der er tale om, når man skal til USA, er det en god idé at have løstsiddende og behageligt tøj på, fordi man skal sidde ned og slappe af i lang tid. Da er det ikke sagen med stramtsiddende cowboybukser eller spidse, højhælede sko. Slips kan også være en prøvelse, når der er tale om mange timer, så spring i stedet i dit bedste joggingsæt og bløde sko, inden du sætter kursen mod lufthavnen. 

Faktisk var det engang sådan, at man ikke måtte have højhælede sko på, når man skulle ud at flyve. Dette bundede i, at der var risiko for at punktere den oppusteligt sliske, man skulle glide ned ad i tilfælde af evakuering eller risikerede at gøre skade på andre passagerer i en tumultarisk situation, men dette krav er i tidens løb blevet afskaffet, så man nu kan have det fodtøj på, man vil.  

Hold kroppen i gang med øvelser 

På flyveturen kan man efter nogle timer føle sig lidt stiv i kroppen, og også af hensyn til kredsløbet er det derfor godt at lave lidt øvelser nu og da. På nettet kan du finde små øvelser, du kan lave, mens du sidder på din plads, eller du kan gå en tur op og ned ad gangene. Bare det at stå op kan være rart for kroppen som en afveksling til de mange timer, hvor man sidder ned. 

Skriv et svar