3 tips til dig der er bange for at flyve

Er du bange for at flyve, men har du et ønske om at gøre noget ved det, så det ikke skal være en kamp om at komme ud at flyve hver gang, og ej heller en begrænsning for dig, har vi her nogle råd til dig.

Læs om Kreta vejr her.

Prøv hypnose

For det første kan det være en mulighed for dig at prøve med hypnose. Hypnose kan virke på så mange ting, og der er mange, der har fået hjælp til at kurere flyskræk ved hjælp af hypnose. Så er det ikke noget, du har prøvet endnu, er det måske værd at give det et skud. Du kan risikere, at det ikke virker, men du kan også være så heldig, at det rent faktisk hjælper dig med din flyskræk.

Tag en snak med din læge

Fungerer det ikke med hypnose, er der også altid den mulighed at tage en snak med din læge om det. En læge kan godt udskrive noget medicin til dig, som kan gøre det nemmere for dig at slappe af, når du er ude at flyve. Men det er klart, at det er noget, der skal ske efter aftale med egen læge, så det er helt op til din læge at afgøre, om der er noget, der kan hjælpe dig. Så har du ikke snakket med lægen om det endnu, er det måske en mulighed for dig at finde en løsning rent medicinsk.

Hvad føler du kan hjælpe på din flyangst?

Sidst, men ikke mindst, kan det også være godt at tage alle dine egne forbehold, når du skal ud at flyve. Det handler om at gøre de ting, der gør dig mest tryg ved oplevelsen. Så hvis der er noget, der hjælper dig, er det jo bare med at sørge for at huske de ting, når du skal flyve. Det kan være at sove, se film, høre musik, lytte til podcast eller lydbøger, spille spil, læse eller hvad det nu kan være. Der er mange forskellige ting, der måske kan hjælpe dig med at tænke på noget andet undervejs.

Skriv et svar