3 tips til at finde billige flybilletter til Spanien

Har du lyst til at flyve til Spanien, kan det være, at du også gerne vil flyve for den laveste pris muligt. Her hjælper vi dig med et par gode råd, så du fremover kan tage ud at flyve uden at betale alt for meget for dine flybilletter.

Og når det kommer til flybilleter til Spanien, er det faktisk ganske nemt at finde billige flybilletter.

Vælg en af de billige byer at flyve til

For det første handler det meget om, hvor du vælger at flyve til. For det er klart, at det er billigst at komme til de byer, hvor der er direkte ruter til og fra København.

Det kan blandt andet være byer som Madrid, Barcelona, Alicante og Malaga som har daglige afgange fra Danmark. Her er det ikke ualmindeligt at kunne finde flybilletter til helt ned omkring 500-1.000 kroner for en tur-retur billet. Andre byer som fx Vigo, Sevilla eller Santiago de Compostela kræver ofte en mellemlanding for at komme frem til målet.

Flyv med et af de billige flyselskaber

Det næste tip på listen er at sørge for at kigge efter priser hos de billige flyselskaber. Der er jo en del flyselskaber, der kan flyve dig fra fx Danmark til Spanien, men der kan meget nemt være stor forskel på prisen for din flybillet, alt afhængig hvem du vælger at rejse med.

Det er fx ofte meget billigere for dig at finde et sæde hos RyanAir, end det er at flyve med SAS. Så hvis det bare handler om at finde så billige billetter som overhovedet muligt, er det uden tvivl en god idé at kigge efter billetter hos flyselskaber som RyanAir, EasyJet og Vueling.

Vær fleksibel når du skal finde dine rejsedatoer

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé, hvis du har mulighed for at være fleksibel med dine rejsedatoer. Hvis du finder et par dyre flybilletter, er der ofte gode chancer for at gøre dem markant billigere bare ved at skubbe datoerne en dag eller to frem eller tilbage.

Derudover kan det fx ofte også være meget billigere for dig at flyve uden for højsæsonen, da priserne har det med at eksplodere, lige så snart vi rammer skolernes ferie.

Vi håber, at du nu har mulighed for at finde frem til de billigste flybilletter, når du skal til Spanien.

Få mere info om rejser til Spanien her.

Skriv et svar