4 KVINDERONANI-MYTER VI ENDELIG KAN SLIPPE

Onani er stadig et tabu for mange mennesker, især kvinder. Dette er uheldigt, fordi onani er en sund og normal del af seksuel udforskning.

Fire myter om kvindelig onani, som det er tid til endelig at droppe.

1. Kvinder onanerer ikke. Dette er simpelthen ikke sandt. Faktisk rapporterede 95 % af kvinderne ifølge en nylig undersøgelse, at de havde onaneret på et tidspunkt i deres liv. Så hvis du er en kvinde, der endnu ikke har udforsket denne del af din seksualitet, er du i mindretal.

2. Kvinder, der onanerer, er tøser. Dette er en anden skadelig myte, som skal bringes til ophør. Der er absolut intet galt med at onanere, uanset dit køn. Faktisk er det en fantastisk måde at lære sin egen krop og ønsker at kende.

3. Kvinder, der onanerer, er lesbiske. Denne myte er baseret på den falske idé om, at kun lesbiske kvinder er interesserede i at udforske deres egen krop. Det er ikke sandt! Alle kan nyde onani, uanset deres seksuelle orientering.

4. Kvinder, der onanerer, vil aldrig finde en partner. Dette er endnu en latterlig myte.

Der er absolut ingen sammenhæng mellem onani og at finde en partner, men du kan altid finde din escort her på secretpleasure i vejle. Faktisk har kvinder, der onanerer, en tendens til at være mere selvsikre og sikre i deres seksualitet, hvilket kan være en stor turn-on for potentielle partnere. Så der har du det!

Skriv et svar